Toe aan een nieuwe bedrijfswagen

Bent u toe aan een nieuwe bedrijfswagen?

nieuwe bedrijfswagenEr komen steeds meer zuinige bedrijfswagens op de markt die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Zo kan remmen juist energie opwekken en is verlichting veelal led en xenon.

Ook is de versnellingsbak geoptimaliseerd waardoor er meer versnellingen zijn bijgekomen en er zuiniger gereden kan worden.

De CO2 uitstoot is ook aangepakt waardoor de bijtelling en heffingen worden teruggedrongen.

Opel Vivaro bedrijfswagen

De Opel Vivaro is er in meerdere uitvoering zodat hij ingezet kan worden als personenvervoer, welke ruimte biedt voor 9 personen, maar ook als transporter.

De Opel Vivaro biedt van binnen het comfort van een personenauto. Aan de buitenkant is het een middelgrote bestelwagen.

Er zijn 4 verschillende motorblokken verkrijgbaar voor de Opel Vivaro welke allemaal 2.0 CDTI Dieselmotoren zijn. Je kunt kiezen uit een 90pk of een 114pk sterke motor. Ook kun je kiezen uit EcoFlex of geen EcoFlex. EcoFlex is een toegevoegde techniek welke de motor nog zuiniger laat werken.

De laadruimte van de Opel Vivaro is maximaal 5,9m3 en dat is heel erg ruim. Tevens is de Opel Vivaro behoorlijk zuinig met een verbruik van 6,8 liter op 100km.

De zuinige bedrijfswagen Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de aller zuinigste bedrijfswagen op dit moment. Het verbruik van 4,9 liter op de 100km komt uit op 1:20,4. De Volkswagen Caddy rijdt als een personenauto en biedt ook het comfort.

De Volkswagen Caddy heeft een laadruimte van 3,2m3 wat riant te noemen is. De Volkswagen Caddy is verkrijgbaar in een handgeschakelde 5 of 6-bak. Daarnaast is er ook een 6 en 7 traps automaat (6-DSG en 7-DSG).

Er is een benzineuitvoering en een dieseluitvoering. De benzinemotor is er in een 1.2 TSI en een 2.0 varianten. Deze kunnen 86pk, 105pk en 109pk leveren.

De dieselmotor is er in een 1.6 en 2.0 TDI te verkrijgen. Deze kunnen 75pk, 102pk, 110pk en 140pk leveren. Vooral de 140pk is echt razendsnel.

De Volkswagen Caddy is niet alleen zuinig maar ook heel ruim. De vanafprijs is 12.785,- euro. Tevens is de Volkswagen Caddy in een 4-wiel aangedreven uitvoering te verkrijgen welke de 4Motion wordt genoemd.

Op zoek naar de goedkoopste bedrijfwagen? Dacia Dokker!

dacia bedrijfswagenDe Dacia Dokker is op dit moment de meest goedkope bedrijfswagen die er te verkrijgen is. Met een instapprijs van 6.990,- euro kost hij de helft van een Volkswagen Caddy. De Dacia Dokker meeft een laadvolume van 3 kuub (3m3) en biedt daarmee flink wat ruimte. Voorin heb je net als een personenauto het comfort.

De Dacia Dokker is te verkrijgen met een 1.5 liter dieselmotor en een 1.6 liter benzinemotor. De diesel beschikt over 90pk en de benzine over 85pk. Ook de dieseluitvoering is zuinig te noemen. Deze kan theoretisch 4,5 liter op de 100km halen met een CO2 uitstoot van 118 gram per kilometer. Laag in de bijtelling en laag in de kosten.

De bedrijfsauto van Mercedes, de Vito met 4 gezichten

mercedes bedrijfswagenMercedes heeft de Vito met 4 gezichten omdat hij als een E-cell, een Combi, een Dubbelcabine en een gesloten bestelwagen geproduceerd wordt.

Wilt u elektrisch rijden dan is er een Mercedes Vito E-cell. Deze Vito rijdt volledig op elektriciteit. Er is dus geen brandstofmotor meer aanwezig. De accu’s kunnen door thuis en onderweg op speciale oplaadplekken worden opgeladen. Steeds meer tankstations en parkeergarages worden met deze technologie uitgerust. Kies voor het milieu en kies voor de E-cell.

De Mercedes Vito Combi is ideaal voor personenvervoer. Deze reispartner biedt ruimte aan 9 personen. De bagageruimte is omgerekend 970 liter groot.

Er is een Mercedes Vito met een dubbelcabine welke ruimte biedt voor 6 personen en daarnaast nog een laadruimte heeft van 4,5 kuub (4,5m3). Hij is verrassend ruim.

Als laatst heeft Mercedes de Vito ook in een gesloten uitvoering. De echte bestelwagen dus. Deze uitvoering heeft een laadruimte van maar liefst 7,4 kuub (7,4m3) en een laadvloeroppervlak van 4,1 vierkante meter (4,1m2). Ruimte genoeg dus.

gratis bod ontvangen

kentekenplaat auto verkopen